Dåligt med uppdateringar..

Och så kommer det nog tyvär att vara framöver tills när unghästprovet är slut! Det hinns helt enkelt inte med att sitta vid datorn! Jag går upp strax innan 7 varje dag och hinner knappt ta på mig ridbyxorna och gå ut genom dörren förens jag tänker OJ MEN JÖSSES är klockan REDAN 9?! Dags att kvällsfodra!!
Lägger upp några bilder på mina unghästar från besiktningen i måndags. Yra är den med finast gångarter än så länge, tindra är den med minst gång men är helt klart favoriten att jobba med!
 

Baltasar
 

Einar
 

Tindra
 

Yra
 
 
  

Ridning på ovalbanan

Idag har vi ridit och tränat på ovalbanan, det var TUNGT! Krumme gick med handbromsen i HELA TIDEN och ville inte alls gå fint och vara mjuk som han (faktiskt) brukar vara! Så fort tempot ökar lite och det går rakt fram så att han blir tvungen att ta i med bakbenen blir det väääldigt jobbigt att jobba, ojoj vi har mycket kvar att träna på :)
 


 





 
 

Stalltjänst helg!

I helgen har jag stalltjänst, tanken var att jag skulle ha det tillsammans med Jessica, men hon är sjuk precis som många andra i klassen... så jag var tvungen att ta helgen själv. Hitills har det fungerat toppen :) skönt nu när det inte är så många hästar som ska mockas efter och släppas in och ut ur hagar! 
 
Efter stalltjänsten idag fick jag ett sånt där sug i magen efter att rita, måla eller göra någonting annat kreativt! Jag började lite seriöst med att försöka rita Loka, Balder och Simsar (bilden nedanför) med gav upp ganska snart när jag efter en stund insåg att Loka inte alls likar Loka... 
 


Jag insåg ganska snart att jag inte hade någon bra ritar eller målar dag idag... men fortsatte att leka med mina tuschpennor och ritade en helt surealistisk bild istället :) det var MYCKET roligare :D Det roligaste var att ansikterna blev grisrosa! Det syns lite dåligt på bilden, men färgerna SKRIKER! Niklas kommer dö om han ser bilden... tur att han inte läser min blogg!
 

 
 
 

Här bor jag!


Idag har jag sprungit runt och tagit kort på lägenheten :) Det är inte mycket till inredning... men jag trivs och ångrar inte en sekund att jag flyttade hit! LOVE IT! Även om jag trivs väldigt bra i lägenheten ska det bli skönt att flytta till stugan hos Åse i Falköping, nu är det inte många dagar kvar till flytten!
 

"Stora rummet" där jag både har vardags- och sovrum. 
 

Stora rummet från andra hållet... 
 

Stora rummet ur ännu en vinkel.. hallen till höger ---->
 

Stora rummet för sista gången!
 

Köket, bilden är tagen från dörröppningen till stora rummet.
 

Mina gulliga gardiner :)
 

Köket igen! 
 

Hela köket med på bilden
 

Hallen! Mycket hästkläder... 
 

Toan
 

Toan igen
 

Simsars har full koll på vad som händer utanför från sin spaningsplats i fönstret!
 
 
 
 
  
 
 

Uppdatering med bilder!

Nu var det längesedan jag uppdaterade här... Det har hänt en hel del!
B- instruktörs examinationen är avklarad och jag blev godkänd :) Hrefna har fått åka hem till Borås, Jag, Åse och Thommas har åkt till Timmele och fått vargtänder utdragna på två av "mina" unghästar som jag ska rida in under praktiken om två veckor. Ási har fått flytta från sin mamma och går numera tillsammans med ett 10 tal andra unghingstar hos Åse i Falköping, han kommer få det toppen och redan första dagen började han att leka med dom andra! Jag har även hunnit med att rida Ella två gånger nu under påsk helgen, hon är underbar, snäll och trevlig som vanligt :) 
   

Hrefna är hemma!
 

Hrefna hemma i stallet, hon tyckte nog att det var skönt att komma hem!
 

Yra och Baltazar efter besöket hos "tandläkaren" 
 

Härligt att vara tillbaka i Falköping :) jag och "min" lilla stuga i bakgrunden!
 

Àsi släpps in i nya hagen


Àsi och hans halvbror Magnús, båda efter Andri fra Feti
 

Àsi och hans nya kompis
 

Àsi till vänster... alla måste säga hej!
 

Àsi igen
 

 

Hästrumpor...
 

Magnùs
 

Dagens ridtur tillsammans med Jeanette!
 
 
 
 

RSS 2.0